Zonnebaan 54, 3542 EG Utrecht

Bel ons op : 030 - 26 41 555

Home » Sloopwerken

Sloopwerken

Venus is de specialist in slopen

Het vakmanschap dat bij sloopwerken komt kijken is aanzienlijk. Een goede uitvoering start met nauwkeurige berekeningen en inventarisaties van de risico’s. De veiligheid van omwonenden moet worden gegarandeerd en vrijgekomen afvalstoffen moeten op een milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Essentieel is daarbij de inzet van vakkundige mensen en het juiste materieel. Venus kan u daarbij helpen. Slopen…een vak apart.

Sloopwerken voor kleine en totaaloplossingen

Wij werken landelijk voor aannemers, projectontwikkelaars, overheden, particulieren en woningbouwverenigingen. De aanvragen zijn verschillend van aard; van totaalsloop van een fabriekscomplex of bedrijfspand, een afbraakpand dat op instorten staat tot en met het slopen van een garage of een muurtje. Wij berekenen ook de financiële haalbaarheid van uw renovatiesloop en kunnen u adviseren in het bouwtraject. Onze vakmensen staan voor hun vak en zijn een professionele partner in uw bouwteam.

Modern en goed onderhouden sloopmaterieel

Voor de sloopwerkzaamheden beschikken wij over modern goed onderhouden materieel. Van kleine bobcats voor renovatiesloop tot aan diverse graafmachines voor grote totale sloopwerken. Eén van onze specialiteiten is slopen met gebruik van springwerken. Onze specialisten zijn hiervoor goed opgeleid en hebben veel ervaring.

Offerte

  • Vul het contactformulier in voor een offerte of meer informatie.
  • Bel voor meer informatie: 030 – 2641555